Mandje is leeg

Bestellen

Op de homepage kun je op verschillende manieren zoeken, bijvoorbeeld via jongens, meisjes, baby, accessoires of merken, daarnaast kun je op de roterende slider het merk na keuze aanklikken.

Vervolgens kom je op de volgende pagina waar je kunt zoeken op soort, merk, maat, kleur, seizoen en prijs.

Als je vervolgens op een artikel klikt dan verschijnen er meerdere foto's incl. een zoomfunctie, info over het artikel en beschikbare maten.

Je kunt de juiste maat selecteren en toevoegen aan Kleine Maatjes winkeltas. Tevens verschijnt een overzicht wat er zich in de winkeltas bevindt. Je kunt nu kiezen om te bestellen, een account aan te maken of om verder te winkelen.

Als je wilt bestellen dan vul je de persoonsgegevens in en je kunt met een wachtwoord een account aanmaken. Dit heeft de volgende voordelen:
* Je blijft op de hoogte van alle acties en aanbiedingen
* De persoonsgegevens blijven bewaard voor een volgende bestelling
* Inzicht in de bestelgeschiedenis en de status van de bestelling

Na het akkoord gaan met de voorwaarden kun je op <verder> drukken, de bestelling controleren en een betaalmethode kiezen om vervolgens weer op <verder>  te drukken.

Binnen 15 minuten ontvang je een automatische bevestigingsmail. Soms kan het voorkomen dat deze als spam wordt aangezien en dus in de ongewenste mailbox komt.