Mandje is leeg

Verzenden

Kleinemaatjes.nl verzend alle bestellingen via PostNL (TNT Post) voorzien van track-trace en handtekening voor ontvangst. Wij streven ernaar om je bestelling binnen 1 werkdag (voor Nederland) na ontvangst van de betaling aan te bieden bij de pakketdienst van PostNL.

Zodra je bestelling verzonden wordt, sturen wij een bevestiging per e-mail. In deze e-mail staat een unieke
Track & Trace code van postNL.Via www.tracktrace.nl heb je op elk moment van de dag inzicht waar het pakket zich bevindt in het bezorgproces.

Nu kan het gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat de pakketdienst het pakket bij je aanbiedt. Wanneer je niet thuis bent, zal PostNL je pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden.

Wanneer je pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijg je een kennisgeving van PostNL, waarop vermeld staat waar je het pakket af kunt halen (dichtsbijzijnde postkantoor of je buren). Op deze manier hoef je niet speciaal voor je pakket thuis te blijven en kun je het toch snel in ontvangst nemen.

Bij bestellingen onder 50,00 worden er binnen Nederland 3,95 verzendkosten in rekening gebracht.

De verzendkosten naar de onderstaande Europese landen bedragen 12,95
Belgie, Luxemburg, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italie, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Estland, Finland, Hongarij, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal, Roemenie, Slovenie, Slowakije enTsjechie.

Voor de overige landen hanteren wij een tarief van 19,95.

Het gebruik van de producten en diensten van PostNL vindt plaats op basis van de Algemene Voorwaarden voor het Vervoer van Postzendingen en/of andere van toepassing zijnde voorwaarden. Welke van de voorwaarden van toepassing zijn hangt af van de aard van de postzending, of de postzending onderdeel uitmaakt van een partij postzendingen en van de gewenste aanvullende diensten. Het op grond van de Postwet verplichte postvervoer wordt uitgevoerd onder de Algemene Voorwaarden voor opgedragen Postvervoer (AVP, laatste versie).